Urdal gir seg som hovedtrener

Vebjørn Urdal gir seg som hovedtrener etter 1 sesong i 4.divisjon. Den populære spillende treneren var svært nære å føre laget til opprykk, men har selv valgt å gi seg før neste sesong. Fredag presenteres ny hovedtrener. Instagramhelt Gjerde har funnet frem sine spenstige ord for å takke av årets trener!

Oppsummering sesongen 2017

Det har vært en bra sesong med mye godt spill, mange mål og en spennende utvikling. Dessverre ble det ikke opprykk til slutt, men her kan du lese deg opp på statistikk i vår avdeling og interne tall for mål og assist!

Ingen opprykk etter tap i seriefinalen

Trygg/Lade gjorde et ærlig forsøk mot et sterkt Levanger 2, men tapte til slutt den avgjørende kampen. Namsos tapte også sin kamp, så dramaet levde helt til siste slutt hvor vi var 2 mål unna spill i 3.divisjon neste år.

Preview: Opprykkdrama på lørdag

Vi har et meget spennende utgangspunkt når siste serierunde settes i gang lørdag Kl 16.00 på Lade. Vi tar imot serieleder Levanger2, og NTNUI tar imot andreplassen Namsos på banen like ved. 2 poeng skiller 3 lag, og en av oss rykker opp til 3.divisjon. Det er duket for en av de aller mest spennende kampdagene for Trygg/Lade noen sinne!

Komfortabel seier over Vestbyen!

Det ble en oppskriftsmessig seier over Vestbyen. Levanger2 og Namsos vant også sine kamper, så nå er det klappet og klart for en ekstremt interessant avslutning på Lade når 3 lag kjemper om opprykk.

Seier og fullt rotterace om opprykksplassen

Trygg/Lade sikret 3 poeng hjemme mot Vuku, samtidig som at Namsos tapte sin kamp mot Kvik. Dermed er det ekstra tett og spennende på tabelltoppen nå med 3 lag som skiller 2 poeng kun 2 runder før slutt.

Tap i Namsos - men håpet lever på Lade!

Det ble en tung hjemreise fra Namsos etter å ha vært ubeseiret i 16 seriekamper. Nå trenger vi hjelp fra andre lag for å kunne sikre opprykk, men første steg blir å sende Vuku tomhendt hjem på lørdag!

Kun 1 poeng mot Charlottenlund

Det ble dessverre kun 1 poeng hjemme mot Charlottenlund, og nå har konkurrentene kommet veldig tett innpå få runder før serieslutt. Det ligger an til et helsikkes rotterace!

Tilbake på vinnersporet

På Stjørdal ble det en fin seier, og da Namsos tapte sin kamp havnet vi plutselig tilbake på tabelltopp igjen. Vinner vi de 5 siste kampene nå blir det jammen opprykk på Lade!

Poengdeling mot NTNUI

Etter 4 strake seiere i høstjakta mistet vi seieren på overtid mot NTNUI. Da henger vi 2 poeng bak Namsos, men trua på opprykk er fortsatt stor på Lade!

Klubb-TV

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift