Oppsummering av damelagets første sesong sammen

Det hele startet med et ønske om et juniorlag på jentesiden for Trygg/Lade. Et juniorlag har vært fraværende i flere år, men oktober i fjor skulle være vendepunktet. Hovedtrener Soo hadde samlet sammen en gruppe av flere jenter, både fra klubben og utenfor. Erik Christian Aas og Emil Totland ble med på planen, og ett år senere har vi vært med på flere innecuper, vært på treningsleir i Albir og spilt trippelserie for første gang.

Høstens siste kamper for damerne

Siden sist kamp mot Hitra, har vi oppdatert flittigere på facebooksiden enn her. Derfor kommer en oppsummering på de siste kampene for høsten nå!

Etterlengtet hjemmeseier

Det kan vise seg at alle gode ting er tre, for denne lørdagen kunne vi gå av banen med en mildt sagt etterlengtet seier etter vårt tredje møte med Hitra!

Damelaget på bedringens vei

Trygg/Lades damelag er tilbake på fotballbanen, og har allerede spilt tre seriekamper denne høsten. Nå gjenstår det seks kamper. Vi er klare, er du?

En god kamp tross tap

Damelaget har hatt en tung førstesesong denne våren. Laget har gått fra å være 16 spillere i kamp, til kun elleve. Vårens nest siste kamp før sommerferien endte med et kjedelig tap, men innsatsen har aldri vært bedre.

En tung uke for damelaget

Sist uke fikk damelaget en skikkelig vekker da vi møtte Heimdal og Orkanger på hjemmebane.

Nye spillere til damelaget

Etter sesongstart har vi hatt flere spillere på besøk hos oss. De siste ukene har vi vært så heldige og fått signert to nye spillere!

Oppstart for damelaget til Trygg/Lade

Det har lenge vært et ønske i klubben om å starte et damelag for Trygg/Lade. Høsten 2014 ble ønsket realisert, og Trygg/Lade Damer oppstod fra grøfta. Gjennom vinteren har vi klart å bli et godt etablert seniorlag med en gjennomsnittsalder på 19 år. Ungt vil noen si, lovende sier vi.

Klubb-TV

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift