Klar til cup?

Nå kan du dresse deg opp før Skandia-cup og vise hvor du hører hjemme!

Bemanningsselskapet Eterni støtter seniorlaget for herrer

Klubben ønsker uoppfordret å takke bemanningsselskapet Eterni for en uforpliktende pengegave til vårt senior fotballag for Herrer. Dette er raust. Tusen hjertelig takk!

Tusen takk!

Denne er til alle i klubben som har deltatt på VM i dugnad de siste dagene. Først folkefesten mot Rosenborg Ballklub på torsdag så OBOS Minicup i helga i varierende aprilvær. Også takk til klubbene som deltok. Vi vet hvem dere er. Tusen hjertelig takk!

Hvitt, Rødt og Blått

I dag fargelegger vi Trondheim by Hvitt, Rødt, og Blått. OBOS kgb kl. 18.00, VIPPS 136545. Steffen, Kåre, og Gøran er der. Kommer du?

Praktisk info før kampen

- Inngang både ifra øst (Autronica siden) og vest (Lade Gård siden). Grunnet byggeaktivitet anbefaler vi inngang fra vest. Kommer du fra øst, benytt overgangslusen fra Ørn-banen til Lade 9 "Amerika-banen" - Egen inngang for forhåndskjøpte billetter. Bruk VIPPS 136545 - Billetter kan også kjøpes i porten for kr 100,-, vi tar vipps eller kontanter - Ber om at alle respekterer de sperrebåndene som er satt opp og vaktene - Kom tidlig hvis du ønsker de beste plassene. Fint hvis dere slipper fram de minste barna slik at de kan stå lengst framme. - Kommer du fra en annen bydel anbefaler vi å reise kollektivt da det er begrenset med parkeringsplasser. - Det er satt opp midlertidige toalettfasiliteter inne på området - Åpen kiosk (kontant og vipps) - Vi møtes på Ladekaia etter kampen:-)

FORHÅNDSKJØP BILLETT (NOK 100) VIPPS 136545

HUSK Å KJØPE BILLETT PÅ FORHÅND FOR Å SIKRE PLASS: VIPPS 136545. KUN 100,-

Trygg/Lade mot RBK i 1. Runde NM

Torsdag 19. april kl. 18.00 på OBOS KGB gjester selveste Rosenborg Ballklub halvøya. Dette blir en begivenhet som uansett kommer til å gå inn i historien og som du ikke vil gå glipp av. Speaker blir Gøran Sørloth (RBK legende). Forhåndssalg billetter Vipps: 136545

Etter Kampen - Fest på Ladekaia

"Etter kampen festen" avholdes på Ladekaia. Føler du behov for å "lande" etter kampen, for å analysere Steffen's taktiske disponeringen med likesinnede, eller rett og slett sosialt samvær, så rusler de som har lyst ned til Ladekaia for å fortsette festen der etter kampen. Laget og trenerne kommer, kommer du?

Klart for serieåpning, les preview av vår avdeling!

Selv om det er en meget spennende begivenhet til uka med Rosenborg i NM, så er det serien som teller i det lange løp. Lørdag serieåpner vi hjemme mot Ørland kl 16, og vi har tatt en nærmere titt på årets 4.divisjonsavdeling!

Vi møter storebror RBK i 1. runde!

Det gikk som vi ønsket. Det blir folkefest på Lade Idrettspark og OBOS kgb når selveste RBK kommer på besøk.

Besøk våre lagsider

Våre Hovedsponsorer

Takk til våre hovedsponsorer:

OBOS.no

Øvrige samarbeidspartnere:

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift