Historisk tilbakeblikk: 89 årgangen smågutter på Skandiacup

I serien historiske tilbakeblikk går vi nå ca. 15 år tilbake i tid til Skandiacup med 89 årgangen. Vi er fortsatt Trygg/Lade med mange kjente personligheter her. Mer tekst trengs ikke:-)

Klubben er avhengig av engasjement

Trygg/Lade er en klubb drevet av frivillighet. Vi er avhengig av at foreldre og andre engasjerer seg i klubben til det beste for våre barn og ungdom. Jo flere vi er jo bedre blir det.

Terminliste og motstander i NM 2018 er klar

Trygg/Lade skal igjen kjempe om opprykk, og får også delta i kvalifisering til NM i 2018. Nå er terminlista klar, samt første hinder på vei til Ullevaal klart!

Klubbens Årsmøte 2018

Vi inviterer våre medlemmer til årsmøte onsdag 21. mars kl. 19.00 på Trygghuset. Frist innkomne forslag: onsdag 7. mars

EGON Solsiden og Trygg/Lade

Når du bestiller mat og/eller drikke hos Egon Solsiden nevner du Trygg/Lade og lagene i klubben får 10% av det du handler for.

Gullballer til gutter fra Lade

I serien historiske tilbakeblikk drar vi tilbake til 1967 hvor en gjeng glade gutter fra Lade IL fikk gullballen på selveste Lerkendal Stadion

Takk til Stig, Ståle og GS Elektro

Klubben ønsker å takke ildsjel og grunnlegger Stig Gerhardsen, samt siste års general Ståle Bergmann, for nok et suksessfult arrangement med Fakkeltoget og fyrverkeriet på Nyttårsaften. Klubben takker også GS Elektro som i mange år har sponset arrangementet uten å kreve noe igjen. Dette er raust!

Fakkeltog og Fyrverkeri

I år, som så mange år før, arrangeres det Fakkeltog fra Ringvebukta til Korsvika Nyttårsaften. Husk å ta med fakler. I Korsvika blir det servert pølser og saft fra ca. kl. 17.00. En gang mellom 17.00 og 18.00 blir det årlige fyrverkeriet skutt opp.

Besøk våre lagsider

Våre Hovedsponsorer

Takk til våre hovedsponsorer:

OBOS.no

Øvrige samarbeidspartnere:

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift